Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL'demeydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

        İlk kaza, akşam saatlerinde, havalimanı kavşağında meydana geldi. Necmettin K. yönetimindeki 12 DA 312 plakalı otomobil ile İbrahim T.'nin kullandığı 55 JA 703 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, sürücülerle birlikte 6 kişi yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        İkinci kaza ise yine akşam saatlerinde Bingöl- Genç karayolunun 2´nci kilometresinde meydana geldi. Samed K. yönetimindeki 12 AP 215 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüje çarptı. Kazada sürücü ile birlikte 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Samed K.´nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

        Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa