Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında, tır ile çarpışarak 70 metre sürüklenen otomobilin içinde bulunan 3 kişi yaralandı.

        Alınan bilgilere göre; Sanayi istikametine seyir halindeki Rıfat Yıldırım yönetimindeki 33 ALD 27 plakalı tır ile aynı istikamette gitmekte olan Ramazan Hazar yönetimindeki 43 UL 275 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tırla beraber yaklaşık 70 metre sürüklenen otomobil içinde bulunan Fatma, Ayten ve Zahide Nur Hazar yaralandı. Yaralılar olay yerine 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine tedbir amaçlı götürüldü.

        Polis BilecikOsmaneli karayolunun kaza nedeniyle tek şeritten güvenli bir şekilde verirken, kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa