Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şehirdeki birçok park ve bahçelerde kapsamlı ilaçlama çalışmaları yapıldı.

        Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların rahat ve sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen haşere ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehir merkezi ve mücavir alanlardaki kapsamlı ilaçlama çalışmaları ile haşere oluşumlarının engellenmesi amaçlanıyor. Yeşil ve sulak alanlar, park ve bahçeler ile piknik ve mesire alanları ilaçlanıyor.

        Yaz mevsimi ile birlikte toplum sağlığını tehdit eden uçkunlara karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdiklerini anlatan Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, "İlimizde bulunan park, bahçeler ve piknik alanlarında ilaçlama çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımızın rahat bir yaz dönemi geçirmeleri amacıyla işin en başında gerçekleştirdiğimiz bu ilaçlama çalışmaları ile daha sonra sorun olabilecek durumlara ilişkin şimdiden çözüm sağlamış oluyoruz. Kullandığımız tüm ilaçlar, Sağlık Bakanlığı tarafından, halk sağlığı alanında kullanılmasına ruhsat verilmiş ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından da onaylanmış ilaçlardır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa