Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük ilçesinde konser veren sevilen pop müzik şarkıcısı Buray hayranlarını coşturdu. Amfi tiyatroyu dolduran binlerce Bozüyüklü genç Buray’a şarkılarında eşlik etti.

        Bozüyük Belediyesi tarafından Gençlik Konserleri kapsamında düzenlenen Buray Konseri yoğun ilgi gördü. Özellikle söylediği romantik aşk şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren, popüler şarkıcı Buray, Bozüyüklü hayranları ile buluşarak onlara unutulmaz bir gece yaşattı. Yeşilkent Mahallesi Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen konser programına 7’den 77’ye tüm Bozüyüklüler ilgi gösterirken sempatik tavırları ile Bozüyüklülerin kalbini kazanan genç sanatçı, birbirinden güzel şarkılarını Bozüyüklü hayranları için seslendirdi. Erken saatlerden itibaren konser alanını dolduran gençler Buray ile birlikte şarkı söyleyerek hem stres attı, hem de doyasıya eğlendi.

        Konser programında gençlere hitap eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, konser alanını dolduran binlerce Bozüyüklüye ‘hoş geldiniz’ diyerek Ramazan Bayramlarını ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı. Başkan Bakıcı konuşmasında “11 ayın sultanı Ramazanı Şerif’i hep birlikte, doyasıya bir şekilde tüm maneviyatıyla ve güzelliğiyle, birlik ve beraberlik içerisinde 15 mahalle iftarımızda, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yaşadık. Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ramazan ayına denk geldiği ve üniversite sınavlarının da seçimlerden sonra yapılacağı için gençlerimize hem bir bayram armağanı hem de moral olsun, stres atsınlar diye sevilen sanatçımız Buray ile buluşturduk.

        "Gençlerimize büyük önem veriyoruz"

        Eğitime önem veren bir Belediye Başkanı olarak Bozüyük’teki tüm gençlerin öncelikle kendi tarihini öğrenmeleri için 4.sınıftaki tüm çocuklarımızı Bilecik, Söğüt ve Osmaneli’ne, 7.sınıfa giden tüm çocuklarımızı Ankara’ya Anıtkabir’e Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, 11.sınıfa giden tüm kardeşlerimizi Çanakkale’ye göndererek ecdadımızın bu topraklar için nasıl şahadet şerbetini içtikleri o ruhu yaşayabilmeleri için toplamda 3 bin 200’e yakın öğrenci kardeşimizi ecdadımız ile buluşturduk. Bu tarih kolay yazılmadı, ecdadımızı iyi tanımamız gerekiyor. Okumayı az seven bir toplum olarak yerinde öğrenmenin çok değerli olduğuna inanıyorum. Bunu her yıl, bir plan dahilinde, Milli Eğitim camiamız ve sayın kaymakamımızın destekleri ile birlikte yapmayı istiyoruz. Çünkü tüm çocuklarımızın bu organizasyonlardan yararlanması gerekmektedir” dedi.

        Başkan Bakıcı, konuşmasının devamında Bozüyük’e yeni bir kapalı spor salonu yapılmaya başladığını, önümüzdeki günlerde yeni hastanenin ihalesi yapılarak yapım çalışmalarının başlayacağını, bu sene sonuna kadar kapalı yüzme havuzunun da temelini atmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Bakıcı konuşmasında ayrıca 18 yaşını doldurmuş gençlere de önümüzdeki hafta seçim yapılacağını hatırlatarak kullanacakları ilk oyun çok önemli ve unutulmaz olduğunu, bu nedenle gençlere oy kullanmaya gittiklerinde gönüllerindeki, düşüncelerindeki, bu memlekete en iyi hizmet etmesi gereken kim ise onları değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. Konuşmasının son bölümünde “Ben bugün burada sizin karşınızda bir konuşma yapabiliyorsam başta bu topraklar seve seve canını feda eden ve bu vatan için ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyen başta şehitlerimizi anarak ve öncelikle şehit babalarımızın ellerini öperek, gazilerimize acil şifalar dilerken, daha sonra bu memleket için hizmet eden polisimize, jandarmamıza tüm güvenlik güçlerimize, askerlerimize sağlık, sıhhat diliyorum ve onlar için her zaman dua etmemiz gerektiğini her zaman dile getiriyorum. Ben bu Ramazan Bayramı’nda bu alanı doldurduğunuz, bu güzel ortamı oluşturduğunuz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca 3 yıldır milletvekilimiz Halil Bey ile birlikte çalışıyoruz. Sağ olsun oda burada ve bu akşam bizleri yalnız bırakmadı. Hepinizin bayramı mübarek olsun, hayırlı akşamlar” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa