Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, şehzadelerin oyunu olarak bilinen ve kılıç sanatının en güzel örneklerinden biri olan Matrak sporuna tam destek verdi.

        Gençlik ve Spor Bilecik İl Müdürlüğü temsilcisi Erol Dübek ile birlikte Başkan Bakıcı'yı ziyaret eden genç matrakçılar, kıyafetleri ve ekipmanları ile göz doldurdu. Yapmış oldukları müsabakalar hakkında Başkan Bakıcı'ya bilgi veren Dübek, bu spor dalının Bozüyük'te öğrenciler tarafından tercih edilmesi ve diğer ihtiyaçların karşılanması noktasında verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.

        Başkanlık makamında bazı figürlerini Bakıcı'ya gösteren öğrencilerden oldukça etkilenen Bakıcı, önümüzdeki resmi programlarda matrak ekibinin kesinlikle yer alması gerektiğini ve bu yönde üzerlerine düşen tüm desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa