Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul Sporları 20172018 yılı faaliyet programında yer alan Okul sporları Gençler Atletizm Türkiye Şampiyonası müsabakaları sona ererken, müsabakalar sonucunda şampiyon olan sporcuları Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, tebrik etti.

        Bursa İlinde gerçekleştirilen Okul sporları Gençler Atletizm Türkiye Şampiyonası müsabakaları sonucunda şampiyon olan sporcuları tebrik eden Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporculara başarılarının devamını diledi.

        Başarılı sporcuları ve beden eğitimi öğretmenlerini makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik’i en güzel şekilde temsil ederek Okul sporları Gençler Atletizm Türkiye Şampiyonası ve Okul sporları Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası müsabakalarından derecelerle dönen başarılı sporculara hediye takdiminde bulundu. Öncelikle bu başarılarından dolayı sporcuların eğitim gördükleri okulların idareci Ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Sema Moralı ve Kemal Güleç’i tebrik ederek; dereceye giren sporcuları ve bu başarıların asıl mimarı olan Atletizm Antrenörü Mert Moralıyı da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa