Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük Belediyesi tarafından Tekke Mahalle’de düzenlenen iftar programı yoğun ilgi gördü.

        Hazırlanan programda yer alan Besmele İlahi Grubu iftar öncesinde okudukları ilahiler ile gönüllere seslendi. Ezan okunması ve ramazan topunun patlamasının ardından dualar eşliğinde oruçlar açıldı. İftar yemeği sonrasında mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Bakıcı, Tekke Mahalle Türbe Cami üzerindeki 5 dönümlük arazi üzerine tam bir kompleks olarak hizmet verecek olan park çalışması yapılacağını müjdeledi.

        İftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Bakıcı “Bu yıl 5. kez Allah bizlere sizler ile birlikte iftar sofralarında buluşmayı nasip etti. Bizler sizinle olmaktan çok mutlu ve huzurluyuz. Birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergeleri bu sofralardır. Böyle ortamlarda gidemediğimiz, görüşemediğimiz büyüklerimiz ve vatandaşlarımız ile bir arada olma fırsatı buluyoruz. Söz konusu olan ilçemiz olduğunda bizler her alanda sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Burada Tekke Mahallemiz için oluşturduğumuz bir projeyi sizinle paylaşmak istiyorum. .Yaklaşık bir ay sonra Tekke Mahalle Türbe Cami üzerindeki 5 dönümlük arazide tam bir kompleks olarak hizmet verecek olan parkı mahallemize kazandıracağız Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi her zaman daim eylesin” dedi.

        Başkan Bakıcı’nın ardından konuşan Bilecik AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

        Konuşmaların ardından Başkan Bakıcı programa katılan çocuklara şeker dağıtarak sevindirdi. Daha sonra Yağcı ile birlikte kahvehane ziyaretleri yapan Bakıcı, mahalle sakinleri ile birlikte çay içerek sohbet etti. Programda son olarak 2 aileyi evlerinde ziyaret eden Başkan Bakıcı, burada da vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Söğüt Caddesi’nde Tekke Mahalle Konağı yanında düzenlenen iftar programına AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam, bazı belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa