Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, iftar sonrası Bilecik Belediyesi Aile ve Sosyal Tesisleri Çay Bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

        Bilecik'te Ramazan ayı dolayısıyla iftar sonrası kent merkezindeki çay bahçelerinde oturan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Can, 24 Haziran günü yapılacak seçimlerinin önemini anlattı. Seçimler hakkında vatandaşlarında görüşlerini alan Can, "Bugün iftar sonrası AK Parti milletvekili adaylarımız ile çay bahçeleri ve kahvelerdeki vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bilecik Belediyesi Aile ve Sosyal Tesisleri Çay Bahçesinde üniversiteli kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların sorunları dinleyerek, çay içtik. 24 Haziran günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimleri hakkında da bilgi verdik" dedi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa