Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirilen törenle açıldı. Okul içerisinde gerçekleştirilen fuarda, 46 öğrencinin hazırladığı 20 proje, 13 danışman öğretmen gözetiminde tanıtıldı.

        Fuara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, şube müdürleri, AK Parti İlçe Başkan Vekili Selim Şaşmaz, okul müdürleri, öğretmenler, davetliler ve öğretmenler katıldı. Okul Müdürü Yusuf Cengiz Yarengümeli’nin açılış konuşmasının ardından fuar hakkında ve projelerle ilgili bilgiler danışman öğretmenler tarafından verildi. Bilim fuarlarının öğrenciler üzerindeki yarışma baskısını ortadan kaldırılarak, bilimin eğlenceli taraflarının ortaya çıkartıldığı, öğrencilere yaparak ve yaşayarak öğrenme fırsatının sunulduğu öğrenme ortamlarından biri olduğu belirtildi. Açılış töreni sonrasında protokol mensuplarınca fuarın gezilmesi ve öğrencilerin projeleri hakkında bilgi alınmasının ardından program sona erdi. Bilim fuarının bir süre daha davetlilerin ziyaretine açık olacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa