Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük ilçesinde iş ve siyaset dünyası Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

        İftar programına siyaset ve iş dünyasından pek çok isim katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte iftar programına katılanlar oruçlarını hep birlikte açtı. İftar yemeğinin ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç tarafından bir konuşma yapıldı. Doğan Tunç, konuşmasında, "Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz oda organ seçimlerimiz ile odamızın yeni meclisi, yönetim kurulu ve meslek komitelerimiz ile disiplin kurullarımızı oluşturmuş bulunuyoruz. Görev alan arkadaşlarımız ile birlikte siz değerli üyelerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bir araya geldiğimiz her fırsatta, üyelerimiz ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor ve sorun ve önerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. İftar programımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Mehmet Doğan Tunç'un ardından konuşan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent; iftar programına katılan tüm konuklara hoş geldiniz diyerek, oda faaliyetleri, yapılan seçimler ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Levent, salonda bulunan tüm konuklara, iftar programına katıldıkları için teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

        İş ve siyaset dünyasından pek çok ismin katıldığı iftar yemeğine, TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, eski Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belde Başkanı Selim Tuna, TSO üyeleri, bazı kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa