Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren unlu mamul üretim yapan iş yerlerini denetledi.

        Denetimlerle ilgili bilgi veren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirtti. Şahin, "Denetimler sıkı bir şekilde yapılıyor. Esnafımızın uyarıları dikkate aldıklarını görüyoruz. Hijyen kurallara uyan tüm esnafıma teşekkür ediyorum. Zabıta ekiplerimizin denetimleri devam edecek. Halkımızın sağlığını korumak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

        Belediye Zabıta Amiri Şevki Kelemcioğlu ise, denetimler sırasında nelere dikkat ettikleriyle ilgili olarak "Denetimler sırasında temizlik konusuna özellikle önem veriyoruz. Temizliğe gerekli özeni göstermeyen iş yeri sahiplerini önce uyarıyor, daha sonra yasal işlem yapıyoruz. Fırınlarda üretim koşullarını da değerlendiriyoruz. Fiyat listesindeki gramajla satışa sunulan ekmeklerin ve pidelerin gramajlarının tam olup olmadığını terazide tartarak kontrol ediyoruz. Yapılan denetimlerin ardından eksiklikleri bulunanlara tamamlamaları için süre veriyoruz. Yeniden yaptığımız kontrollerde aynı eksikleri gördüğümüz zaman tutanak tutuyoruz, yasal ve cezai işlem başlatıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa