Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i makamında ziyaret etti.

        Belediye Başkanı Münür Şahin'in daha önce danışmanlığını yaptığı TSO Başkanı Şükrü Keskin ile görüşme oldukça samimi bir ortam da gerçekleşti. Osmaneli TSO projelerini değerlendirdiler. TSO Başkanı Keskin “Osmaneli ilçesindeki çalışmaları da yakından takip etmeye çalışıyoruz. Osmaneli Belediyesi'ni, ilçede sanayinin gelişmesi ve büyümesi için bu yükün altına girmeyi göze aldığı için tebrik ederim. Osmaneli de sanayi parsellerine yeni sanayiciler getirilmesi konusunda TSO olarak destek olacağız. Yine Osmaneli'de TSO üyelerinin bir lokalinin olması ve konuların burada değerlendirilmesi için karşılıklı işbirliğine gidilmesi kararlaştırıldı” dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin ise, “Öncelikle belediyemiz hakkındaki güzel temennileri ve ziyaretleri için Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının Değerli Başkanı Şükrü Keskine teşekkür ediyorum. Yeni görevinde kendilerine başarılar dileyerek her zaman işbirliği için bir araya gelebileceğimizi belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa