Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında kurulan iftar sofrasında Gazipaşa, İstiklal ve Pelitözü sakinleri bir araya geldi.

        Her bir mahallede gerçekleştirilen ve mahalleliler arasında komşuluk bilincinin oluşmasını sağlayan Ramazan İftarları kapsamında bu kez Gazipaşa, İstiklal ve Pelitözü Mahallesi sakinleri bir araya geldi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği mahalle iftarlarından binlerce kişi aynı sofrada oruçlarını açtı.

        “Cenabı hak, bu birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın”

        Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan iftarlarını bu yıl da bütün güzelliğiyle devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; “Geleneksel mahalle iftarlarımız kapsamında bu akşam Gazipaşa, İstiklal ve Pelitözü Mahallelerimiz ile bir araya geldik ve iftar sofralarımızı kurduk. Mahalle sakinlerimizle aynı sofrada ekmeğimizi paylaştık. Sağlık ve sıhhat içinde böyle güzel bir aya bizleri kavuşturduğu için Cenabı Hakka şükrediyoruz. Bizlerin, en büyük gücü aramızdaki sevgimiz ve hoşgörümüzdür, birliğimiz ve kardeşliğimiz. Cenabı hak, bu birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın. Sofralarımızda bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sofraların kurulmasında katkısı olan firma yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

        Birbirinden güzel ikramlarla karşılanan çocuklar da güzel oyun gruplarında eğlendi ve birçok çizgi film kahramanı ile fotoğraf çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa