Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Osmaneli ilçesinde sebze yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada kasadaki sebzeler de yola saçıldı.

        Kaza, saat 13.00 sıralarında BilecikSakarya karayolu Osmaneli Selçik köy karşısında meydana geldi. Antalya Hali'nden yüklediği sebzeleri İstanbul'a götürmek üzere yola çıkan Mücahit Çağlayan (23) yönetimindeki 44AJ797 plakalı sebze yüklü kamyon, sürücünün aniden gözlerinin kararması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Mücahit Çağlayan ve ağabeyi Maşallah Çağlayan (47) yaralandı. Kamyon kasasında bulunan kırmızı, yeşil biber, patlıcan, kavun ve domatesler ise yola saçıldı. Yaralılar, çağrılan ambulansla Osmaneli Selahattin Çetintaş Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Kaza nedeniyle Bilecik’ten İstanbul yönüne trafik kontrollü olarak verildi. Yola dökülen sebzelerin toplanması ve kamyonun vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa