Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, kent merkezinde bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

        Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Ahmetbey Sokak üzerine açılan Acıktım Raso Dayı 2 adlı iş yeri açılışına AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ve sayıda davetli katıldı.

        Açılış öncesi bir konuşma yapan Karabıyık, "Çok kıymetli kardeşlerim, Samet Avcı kardeşim yeni iş yerin hayırlı olsun. Bilecik’imiz büyüyor, gelişiyor sürekli her hafta yeni birkaç tane işletme açıyoruz. Bugün de 23 tane açılışımız var. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu bugün de Bozüyük ilçemizde ve oraya da başka arkadaşlar gönderdik. Burada Samet kardeşimizi yalnız bırakmak istemedik. Sizlere burada her akşam en az bir kokoreç yiyin diyorum" dedi.

        Konuşmanın ardından okunan dualar sonrası Karabıyık iş yerini açılışı gerçekleştirdi. Aynı zamanda Bilecikspor tirbün lideri olan Samet Avcı'nın açılış töreni sonrası Bilecikspor taraftarları meşale yakarak tezahürat yaptılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa