Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik esnaflarından Kadir Akıncı’nın Bahçelievler Mahallesinde yaptırdığı “Mevlana Mescidi”nin açılış töreni dualarla gerçekleştirildi.

        Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş’un yaptığı dua ile başlayan açılışa, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik İdari Mali İşler Şube Müdürü Nihat Ceylan, Bilecik Din Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Aksoy, Bilecik Hac Umre Müdürü Mevlüt Sayılır ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Mescidin açılışında kısa bir konuşma yaparak hayırlı olmasını diyen İl Müftüsü Necati Akkuş, “Hz. Rasulullah (s.a.v) Efendimiz şöyle buyuruyor, (Herkim bir mescit inşa ederse Allah Teâlâ ona cennette bir köşk (ev) hazırlar, Rabbim inşallah böyle bir müjdeye nail eyler), inşallah. Cenabı Allah bütün hayırseverlerimize ve bu mescidi hayata geçiren ibadete açan imar eden Kadir Akıncı Bey’in hayrını kabul eylesin. Allah razı olsun” dedi.

        Konuşmaların ardından Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş’nun yaptığı dua ile “Mevlana Mescidi” hizmete açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa