Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Özel Eğitim Okulunda okuyan özel gereksinimli öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırlamış oldukları el emeği üzeürnlerin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı gerçekleşti.

        Bilecik Özel Eğitim Okulları’nın hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılış törenine Bilecik İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, Bilecik MemurSen İl Temsilcisi Ahmet Selöz, okul ve kurum müdürleri katıldı. TÜBİTAK’ın desteğiyle düzenlenen Bilim Fuarında özel öğrencilerin gayreti ve ilgisi görülmeye değerdi.

        "15 projede 36 öğrencimiz 15 danışman öğretmenimiz güzel bir çalışma ortaya koydu"

        Programda açılış konuşması yapan Bilecik Özel Eğitim Okulları Müdürü İbrahim Aydoğar, TÜBİTAK’ın desteğiyle bu yıl ilkini düzenlendiği TÜBİTAK 4006 bilim fuarının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek, “Hepinizin bildiği üzere bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Bu amaç doğrultusunda az sonra açılışını yapacağımız fuarımızda toplam 15 proje sergilenecektir. Bu 15 projede 36 öğrencimiz 15 danışman öğretmenin nezaretinde özverili bir çalışma ortaya koyduk. Ayrıca organizasyonda emeği geçen idari ekibi, danışman öğretmenleri ve öğrencileri ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum ve fuara katılan konuklara teşekkür ederim. Ayrıca yıl boyunca öğrenci ve öğretmenlerin hazırlamış olduğu ürünlerin Bilecik Şeyh Edebali Türbesindeki stantta sergilenmekte olduğumuz sergini 11 Mayıs’a kadar devam edecek. Tüm halkımızın sergiyi görmelerini diliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa