Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, yüzde 50 hibe destekli "Modern ve Teknik Arıcılık Yolunda Bilecik Projesi" kapsamında 16 üreticiye 134 arı kovanı dağıtıldı.

        Bilecik Valiliği himayesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Bilecik Arı Yetiştiricileri Birliğince organize edilen kovan dağıtımı, Osmaneli Belediyesi Sebze Meyve Hali binasında yapıldı.

        Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, programda yaptığı konuşmada, projeyle ilçede arıcılık faaliyetlerinin gelişmesine katkıda bulunarak, üretilen balının ülke çapında marka haline gelmesi için çalışmalarının aralıksız süreceğini söyledi.

        Bu kovanlarla arı ürünlerinde çeşitliliğin ve üretimin artmasını, üreticilerin gelir düzeyini yükseltmeyi amaçladıklarını bildiren Ünal, "Dağıtımını yaptığımız arı kovanlarımız arı üreticilerimize hayırlı olsun." dedi.

        Ünal ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Diker, kovanları üreticilere teslim etti.

        Proje kapsamında il genelinde 1000 arı kovanının dağıtımının yapıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa