Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te 60. Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde (BŞEÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir'in katılımıyla kitap okuma etkinliği ve kitap yürüyüşü düzenlendi.

        Akademik personeli ile öğrencilerin de katıldığı etkinlikte, Vali Aygöl ve Prof. Dr. Beydemir öğrencilerin okudukları kitaplarını imzaladı.

        Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Serkan Bircan'ın katılımıyla İİçe Halk Kütüphanesi açılışını gerçekleştiren Aygöl, "Sultan Abdülhamid Han'dan kalan mirası yaşatmaya devam edeceğiz." dedi.

        Ayrıca Aygöl, 60. Kütüphane Haftası dolayısıyla Bilecik Halk Kütüphanesi'nde en çok kitap okuyan öğrenci ve yetişkinlere hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa