Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını kınadı.

        Arslanboğa, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, dış güçlerin birleşerek İsrail'in yanında durduklarını ifade etti.

        İsrail'in kendi terör örgütünden ziyade kendi inançlarını uygulamaya çalıştığını belirten Arslanboğa, şunları kaydetti:

        "İnançlarının gereğini yerine getirmeye çalışıyor. İnançlarını yerine getirirken kadın, çocuk, yaşlı, genç öldürmek yani canlı öldürmek onlar için bir doğru haline geliyor. Amerika olmak üzere İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkeler İsrail'in yanında o olduklarını hiçbir şekilde saklamadan gösteriyorlar. Bunun önüne geçilmesi lazım. Ne yapmamız lazım? İncirlik Üssü'nü kapatmamız gerekir. Ne yapmamız lazım? Malatya Karacaüstü'nü kapatmamız gerekir. İsrail'in desteği kesilmesi gerekir. Bunları yapabilmek içinde güç, kudret sahibi sonuçta Allah'tır, korkmadan, korku endişesi duymadan bunu gerçekleştirebiliriz. Ve bir an, önce elçiliklerimizi geri çekmemiz lazım. Ve bunlarla alakalı yapmamız gerekenleri hızlı bir şekilde yapmamız lazım. Oradaki masum insanlardan bir tanesini kurtarmak adına neler yapma derdi içerisinde olmak zorundayız. Bunları gerçekleştiremediğimiz zamanda bu sıkıntıları yaşarız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa