Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dron destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü şehir içi ve bölge trafik ekipleri, belirli noktalarında şerit ve kırmızı ışık ihlali yapan araçlara yönelik dron ile hava denetimi yapılarak kural ihlali yapan araçlara yönelik trafik cezası uygulandı.

        Tescilsiz, plakasız, abartı egzoz, sigortasız, sürücü belgesiz ve kasksız olarak trafiğe çıkan motosikletlerin denetimlerinde, 15 bin 940 araç ve sürücüsü denetlendi.

        Bu kapsamda 5 bin 48 hız ihlali, 7 aykırı ışık donanım, 22 geçmenin yasaklandığı yerde sürücünün önündeki aracı geçmesi, 69 emniyet kemeri kullanmama, 43 kask takmamak, 209 muayenesiz araç kullanma, 38 takograf kullanmamak, 341 hatalı park, 598 kırmızı ışık ihlali, 101 il merkezine girmesi yasak olan saatlerde giren kamyon ve çekicilere trafik işaret ve levhalarına uymamaktan, ayrıca diğer maddelerden olmak üzere toplam 6 bin 931 araç sahibine cezai işlem uygulanarak, 324 araç trafikten men edildi.

        Ekipler, sürücü ve vatandaşları emniyet kemeri takmaları ve hız ihlalleri konusunda uyardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa