Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 2 ay önce "köpek gençlik hastalığı" olarak bilinen distemper virüsüne yakalanan Belçika kurdu cinsi köpek, hayvan hastanesinde ameliyat edildi.

        Evcil yavru köpeğini tedavi ettiremeyen sahibi, Osmaneli Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine başvurdu.

        Görevliler, muayenesinde distemper virüsü hastalığına yakalandığı belirledikleri hayvanı ameliyat ederek sağlığına kavuşturdu.

        Hayvan Hastanesi ve Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Başhekimi Veteriner Hekim Abdullah Tetik, AA muhabirine, köpek gençlik hastalığının, bulaşıcı ve ölümcül bir rahatsızlık olduğunu söyledi.

        Tetik, 2 hafta boyunca yoğun tedavisine devam ettiklerini belirterek, "Bugün yaptığımız muayenede, yavru köpeğin gayet iyileştiğini, sağlığına kavuştuğunu gördük." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa