Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Bayern Münih için öyle bir cevap paylaştı ki... - Futbol Haberleri
        • 1

          UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşen Alman ekibi Bayern Münih sosyal medya hesaplarından Türkçe paylaşımda bulundu.

        • 2

          Bavyera ekinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türkçe olarak "Merhaba" yazılarak Beşiktaş'ın hesapları etiketlendi.

        • 3

          Ayrıca diğer bir paylaşımda ise Beşiktaş'ın sezon başında yeni transferlerini duyurduğu 'Come To Beşiktaş' videolarına da göndermede bulunan Bayern Münih, "We are coming to Beşiktaş" diyerek golcü futbolcu Lewandovski ile olan görsel aktarıldı.

        • 4

          Beşiktaş'tan ise cevap gecikmedi. G Grubu'nda Alman ekibi Leipzig'i iki maçta da yenerek grubu lider bitiren Beşiktaş, İstanbul'da oynanan Leipzig maçına atıfta bulunarak, "Bizi Timo Werner'e sorun" mesajı yazdı.

        • 5

          İstanbul'da oynanan karşılaşmada Leipzigli futbolcu Timo Werner, Beşiktaşlı taraftarların tezahürat sırasında çıkarttığı uğultudan olumsuz etkilenerek duyma sorunu yaşamış ve 32'nci dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

        • 6

          Bayern ise karşılık olarak "Merak etmeyin çok ses getireceğiz" diye cevap verdi.

        • 7

          "NAKAVT İÇİN DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ"

          Öte yandan 1997-1998 yılında iki takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı karşılaşmadan bir görsel paylaşan Alman temsilcisi fotoğrafın altına, "Nakavt için döt gözle bekliyoruz" yorumunu yaptı.

        • 8

          MATS HUMMELS:"BEŞİKTAŞ!"

          Alman ekibinin tecrübeli stoperi Mats Hummels'de kura çekimi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hummels, "Besiktas it is!" mesajını paylaştı.

        • 9

          RİBERY İSTANBUL'A GELECEĞİ İÇİN HEYECANLI

          Daha önce Türkiye'de Galatasaray forması giyen Franck Ribery'yi İstanbul heyecanı sardı. Fransız yıldız, sosyal medya hesabından "Türkiye'ye gidiyoruz" yazdı...

        • 10

          BÜYÜK GAF!

          Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda Beşiktaş ile eşleşen Bayern Münih takımının resmi internet sayfası büyük bir yanlışa imza attı.

        • 11

          Beşiktaş ile eşleşmelerinin ardından maç tarihlerini ve oynanılacak olan şehirler ile ilgili bilgi veren Bavyera Kulübünün internet sayfası "Son 16 Tur ilk maçı Münih'te oynanılacak ardından 2'inci maç için takımımız Türkiye'nin başkenti İstanbul'a gidecek" diye yazdı.

        • 12

          ALMAN EKİBİNDEN İLK YORUM

          Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Beşiktaş ile eşleşen Bayern Münih takımında Sportif Direktör Hasan Salihamidzic ilk değerlendirmeyi yaptı.

        • 13

          Beşiktaş'ı takip ettiklerini belirten Salihamidzic "Beşiktaş'ın ne kadar güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Onları Leipzig maçlarında takip etmiştik. Zor bir kura. Ne olacağını göreceğiz" dedi.

        • 14

          İstanbul'da kendilerini ateşli bir atmosferin beklediğini belirten Salihamidzic "İstanbul'da bizi çok alışılmadık ateşli bir atmosfer bekleyeceğini biliyoruz. Ancak Münih'te de benzer bir atmosfer olacak. Biz ileri bakıyoruz. İlk maçı sahamızda oynamak avantajlı bir durum olmasa da, güçlü bir takımız bunun üstesinden gelebiliriz" diye konuştu.

        • 15

          TEKNİK DİREKTÖRLERİ NELER SÖYLEDİ?

          Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Beşiktaş ile eşleşen Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes, futbolcular Thomas Müller ve Arjen Robben eşleşmeyi değerlendirdi.

        • 16

          Beşiktaş'ı yakından tanıdığını belirten Heynckes "Beşiktaş'ı iyi biliyorum. Beşiktaş grubundan namağlup ve lider çıkmış bir takım. Ayrıca çok iyi bir teknik adamları var. Bakıldığında çok da kolay bir kura çekmedik. Beşiktaş iyi bir takım. Amaçımız iki maçtada iyi oyunla galip gelmek" diye konuştu.

        • 17

          THOMAS MÜLLER "ÇEKTİĞİMİZ KURUDAN MEMNUNUM"

          Alman Milli Takımı ve Bayern Münuh'in yıldız ismi Thomas Müller ise "Çektiğimiz kurudan memnunum. İlk maçımızı Münih'te oynayacağız. Buradan istediğimiz skor ile İstanbul'a gitmek istiyoruz. İkinci maçta çok dikkatli olmamız lazım." şeklinde konuştu.

        • 18

          ROBBEN "KARİYERİMDE BEŞİKTAŞ'A KARŞI HİÇ OYNAMADIM"

          Bavyera ekibinin Hollandalı yıldızı Robben'de Beşiktaş'a karşı ilk kez oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.

        • 19

          Robben "Güzel bir kura. Daha önce kariyerimde Beşiktaş'a karşı hiç oynamadım. 2 maçtada dikkatli olmamız lazım. Gruplarında Leipzig'i iki kez yenmiş bir takım Beşiktaş. Ama ilk maçımızı evimizde oynayıp, iyi bir skor ile başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandım.

        • 20

          XABI ALONSO UYARDI

          Bayern Münih'te uzun süre forma giyen Xabi Alonso, Alman ekibinin, Beşiktaş ile eşleşmesini değerlendirdi.

        • 21

          Xabi Alonso, Tivibuspor'a yaptığı açıklamada "Harika bir maç olacak. Beşiktaş çok iyi gidiyor. Grubunu lider tamamladı. Bayern Münih'e karşı oynamak da her zaman ayrı bir motivasyon kaynağıdır." dedi.

        • 22

          "BEŞİKTAŞ MAÇLARI KOLAY OLMAYACAK"

          Bayern Münih'i destekleyeceğini söyleyen Xabi Alonso "İlk maç Allianz Arena'da. Elbette eski takımım Bayern Münih'i destekleyeceğim. Beşiktaş maçları kolay olmayacak. Çünkü Beşiktaş çok tecrübe kazanıyor ve Türkiye kısmı da çok zorlu olacak." diye konuştu.

        • 23

          "ALLİANZ'DA AVRUPA MAÇLARINA BÜYÜK İLGİ OLUR"

          Allianz Arena'da oynanacak ilk maçla ilgili konuşan Xabi Alonso, "Allianz Arena'da özellikle Avrupa maçları oldukça kalabalıktır. Takımım büyük destek verilir. İlk maçın Allianz'da olması mücadeleyi önemli kılıyor." ifadelerini kullandı.

        • 24

          "BAYERN MÜNİH, BEŞİKTAŞ'A SAYGI DUYMALI..."

          Bayern Münih'i uyaran Xabi Alonso "Bayern Münih iyi durumda ama maçlara daha çok zaman ve her şey değişebilir. Bayern Münih, Beşiktaş'a saygı duymalı çünkü Beşiktaş grubunun lideri." diyerek sözlerini noktaladı.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa