Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Monaco'yla 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı yakaladı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında evinde Monaco'yu ağırladı. Kara Kartal, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak puanını 10'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Siyah-beyazlı ekip, 10 puana ulaşarak Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı yakaladı.

        Beşiktaş, 2001-2002 ve 2012-2013'te Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 10'ar puan alan Galatasaray ile aynı başarıyı yakaladı.

        Siyah-beyazlı takım, 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde topladığı 11 puanla Türk takımları adına rekoru elinde bulunduran Fenerbahçe'ye de biraz daha yaklaştı.

        İÇ SAHADA SERİ DEVAM EDİYOR!

        Öte yandan Beşiktaş, Avrupa'da son dönemde iç sahada yakaladığı yenilmezliği Monaco karşısında da sürdürdü. Beşiktaş, son 5 sezonda Avrupa kupalarında rakiplerini 19 kez konuk ederken, söz konusu müsabakalarda şu ana dek sadece bir yenilgi aldı. Beşiktaş, bu mağlubiyeti de 2014-2015 sezonunda, Slaven Bilic yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Club Brugge'e 3-1 yenilerek yaşadı.

        Siyah-beyazlılar, bu periyottaki iç saha maçlarında rakiplerine 10 kez üstünlük sağlarken, 8 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Evindeki son 19 maçta 31 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 17 gol gördü.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa