Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın kupa planı! Yönetimden dev prim - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren ve şampiyonluk yarışına erkenden havlu atan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'na odaklandı.

        Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak finalde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan siyah-beyazlılar, kupayı 11. kez müzesine götürmeyi hedefliyor. Kartal, bu kupayı son olarak çifte şampiyon olduğu 2020-2021 sezonunda Antalyaspor'a karşı kazanmıştı.

        Beşiktaş ayrıca kupayı kazanarak Avrupa Ligi play-off biletini de cebine koymayı hedefliyor.

        TOPRAKTEPE'NİN 11'İ BELLİ OLUYOR

        Siyah-beyazlılarda sezon sonuna kadar takımın başına getirilen Serdar Topraktepe de futbolcu olarak kazandığı bu kupayı, hoca olarak da kazanma peşinde.

        REKLAM

        Genç teknik adamın, 11'i de netleşmeye başladı. Kalede Mert Günok'a görev verecek olan Topraktepe'nin savunmda Svensson, Necip Uysal, Omar Colley, Masuaku; orta alanda ise Al Musrati, Gedson Fernandes ve Salih Uçan görev yapacak.

        Topraktepe'nin hücum hattında ise sağda Rashica, solda Muçi ve santrforda ise Semih Kılıçsoy'u oynatması bekleniyor.

        YÖNETİMDEN DEV PRİM

        Beşiktaş yönetimi, Türkiye Kupası için de kesenin ağzını açacak. Siyah-beyazlı yönetim tüm odağını Türkiye Kupası'nın kazanılmasına verirken futbolculara da prim dopingi yapılacak. Beşiktaş yönetimi kupanın kazanılması halinde kazanılan gelirin bir kısmını futbol takımına dağıtacak.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa