Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın en büyük umudu yine Semih Kılıçsoy! - Beşiktaş Haberleri

        Sakatlığı nedeniyle Kamerun'un kupadaki sadece son maçında 13 dakika şans bulan Vincent Aboubakar'ın iyileştiği düşünülse de sakatlığının beklenenden daha ciddi olduğu ortaya çıktı.

        Kadro dışı kararının kaldırılması beklenen Aboubakar'ın 2-3 hafta daha takımdan uzak kalması beklenirken forvette gözler Semih Kılıçsoy'a çevrildi.

        EN BÜYÜK UMUT SEMİH

        REKLAM

        Sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen Semih, takımla çalışmalara başlarken Trabzonspor maçında forma giyebilecek ve takımın da en büyük gol umudu olacak.

        Sakatlığı nedeniyle Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarında oynayamayan ve Sivasspor mücadelesiyle formasına kavuşan Salih Uçan da yeniden sakatlandı. Tecrübeli oyuncunun kritik maçı kaçırması bekleniyor.

        ORTADA YİNE SIKINTI VAR

        Salih'in yokluğunda ise Beşiktaş'ın orta alan rotasyonu da yine sıkıntıya girdi. Alex Oxlade-Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic'in sezonu kapattığı Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz ve Gedson Fernandes dışında savunmadaki tercihlere göre Necip Uysal, Amartey, Bahtiyar Zaynutdinov ya da Tayfur Bingöl forma giyebilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa