Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bengü anne oldu - Magazin haberleri
        • 1

          Üç yıl önce Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, kızı Zeynep'i bir yıl sonra kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü şarkıcı, dün sabah da ikinci kez anne oldu.

        • 2

          "AİLEMİZE HOŞ GELDİN OĞLUM"

          Bengü, heyecanını da sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı yayınladığı karelere, "Oğlum… Ailemize hoşgeldin oğlum 01.11.2021" notunu düştü.

        • 3

          BEBEĞİNE SELİM ADINI VERDİ

          Çift, dünyaya gelen oğullarına Selim adını verdi. 3760 gr ağırlığında ve 53 cm boyunda doğan Selim ile annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        • 4

          "SELİM'İN HAYALİYDİ"

          Bengü, oğlunun ismiyle ilgili, "İsim olarak, soyadımız Selimoğlu olduğu için junior 'Selim Selimoğlu' diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim'in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum, bunu da Selim'e bıraktık" demişti.

        • 5

          "SAHALARA VEDA EDİYORUM"

          Ünlü şarkıcı Bengü, "Toplamda kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?" sorusuna "Babamıza kalsa 4-5 tane olacak ama bende o yok. Yaş sınırını aşıyorum. İkinci ile sahalara veda etmeyi düşünüyorum. Bir kız, bir erkek yeter. Babasını çok seviyorum, oğlunu da çok seveceğim" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          "GÖNÜL RAHATLIĞIYLA AŞIMI YAPTIRDIM"

          Bengü, geçtiğimiz aylarda koronavirüs aşısı olmuştu.

          Hamile olduğu için konuyla ilgili detaylı araştırma yaparak aşı olduğunu belirten şarkıcı, "3 aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. Ben 5 aylık olduğum için gönül rahatlığıyla ilk gün gidip, aşı yaptırabildim. Şu ana kadar da hiçbir yan etki görmedim. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak. Ben ailem, hepimiz uygun gördük. Doktorum da izin verdi. Aşı olmayı, yaptırmamaktan daha uygun buluyorum. Özellikle hamilelik döneminde koronavirüse yakalanırsan daha riskli buluyorum" diye konuşmuştu.

        • 7

          "ZEYNAP ABLA OLUYOR"

          42 yaşındaki şarkıcı, hamile olduğu şu sözlerle duyurmuştu: Bayramın sürprizi bizden gelsin... Zeynep abla oluyor, bir de oğlumuz oluyor... Dualarınızı eksik etmeyin. Kocaman sevgiler, bizden hepinize...

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa