Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu BEKLENEN SAĞANAK GELDİ | Yollar göle döndü... Marmara'da sağanak etkili oluyor! - Marmara'da son hava durumu? Bugün ve bu hafta yağış devam edecek mi?
        • 1

          İstanbul'da etkisini gösteren yağış ile haftanın ilk gününde araçlarıyla yola çıkan İstanbullular, trafiğin yoğunlaşmasına neden oldu.

        • 2

          TRAFİKTE YOĞUNLUK OLUŞTU

          AA'da yer alan habere göre Haliç Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçişleri ile Haramidere katılım noktası ve Bakırköy istikametinde trafikte yoğunluk gözlendi.

        • 3

          VATANDAŞLAR DURAKLARA SIĞINDI

          İHA'da yer alan habere göre Tekirdağ'da sağanak yağış bu sabah saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar duraklara sığınırken, kimi vatandaşlar ise şemsiyesini açıp yoluna devam etti.

        • 4

          "BEKLEDİĞİMİZ YAĞMUR GELDİ"

          Sağanak yağış etkisini sürdürürken açıklamada bulunan vatandaşlardan Hasan Bedel, "Çok güzel bir sabaha uyandık. Beklediğimiz yağmurlar nihayet geldi. Çiftçilerimizin bu yağmura ihtiyacı vardı. Vatandaş olarak bizim de ihtiyacımız vardı. Memleket için bereketli olsun inşallah" dedi.

        • 5

          CADDELERDE SU BİRİKİNTİSİ OLUŞTU

          AA'da yer alan habere göre Çanakkale'de, sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak nedeniyle ana caddelerde su birikintileri oluştu. Çanakkale Belediyesine bağlı ekipler suların tahliyesi için çalışma başlattı.

        • 6

          TRAFİK EKİPLERİ SÜRÜCÜLERİ UYARDI

          Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Demircioğlu ve Yalı caddelerindeki esnaf iş yerlerini su basmaması için önlem almaya çalıştı. Kepez beldesinde Kepez Deresi taştı. Derede bağlı teknelerin bazıları su alarak zarar gördü. 

        • 7

          SAĞANAK GÜN BOYU SÜRECEK

          Kırklareli'nde sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Özgürlük ve Demokrasi Meydanında su birikintileri nedeniyle yayalar kaldırım ve yollarda yürümekte zorluk yaşadı. 

        • 8

          Sağanağın gün boyu aralıklarla sürmesi bekleniyor.

           

        • 9

          EDİRNE'DE YARINA KADAR YAĞIŞ VAR

          Edirne'de yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar şemsiyelerle yağmurdan korunmaya çalışırken bazıları da iş yerlerinin girişlerinde yağışın durmasını bekledi.

           

        • 10

          Hava sıcaklığının 11 derece ölçüldüğü kentte yağışın akşam saatlerine kadar sürmesi öngörülüyor.

        • 11

          MUĞLA'DA KORKU DOLU ANLAR

          Öte yandan Muğla'nın Ortaca ilçesinin dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda sabah saatlerinde sağanak yağmur nedeniyle yüksek kesimlerden inen sular sele neden oldu.

          DHA'nın haberine göre sel nedeniyle yollar dereye dönerken, 3 pick-up kamyonet ve 2 karavan sel sularına kapılıp metrelerce sürüklendi. Mahsur kalan 15 tatilci ise tahliye edildi.

        • 12

          Ortaca'nın Gökbel Mahallesi'nin Kargıcak Koyu'nda bugün saat 11.00 sırasında başlayan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Kışla Dağı ve diğer yüksek kesimlerden inen sel suları, önüne ne gelirse katarak yolları dereye çevirdi.

        • 13

          Sel nedeniyle koydaki tatilcilere ait 3 pick-up kamyonet ile 2 karavan metrelerce sürüklenirken, denizin rengi kahverengiye döndü.

        • 14

          Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma, orman ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Ekiplerin çalışmasının ardından mahsur kalan 15 kişi tahliye edilirken, sel sularının tahrip ettiği yollar temizlenmeye başlandı.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa