Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seçim çalışmalarını memleketi Bayburt’ta sürdüren Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bunlar 24 Haziran seçimlerinde şimdi dört şirinleri oynuyorlar, bize olduklarından farklı gözüküyorlar" dedi.

        Bakan Ağbal, Arpalı Beldesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlara hitap etti. "24 Haziran akşamı ya milletçe hep beraber sevineceğiz, güçleneceğiz ve yolumuza devam edeceğiz ya da birtakım dış mihraklardan beslenen, dış mihrakların kurduğu oyunlarla karşımıza farklı kılıklarla çıkan, sözden başka hiçbir eseri olmayanların bir anda bu ülkeye tekrar eski Türkiye'yi yaşatmasıyla karşı karşıya kalırız" diyen Ağbal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

        "Sayın Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve yine MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Cumhur İttifakı olarak bu seçimlere gidiyoruz. AK Parti, MHP, AK Parti'ye, MHP'ye gönül veren bütün kardeşlerimiz Cumhur İttifakı şemsiyesi altında Sayın Cumhurbaşkanımızı yeni dönemin ilk cumhurbaşkanı olarak aday gösterdi. Bu seçim bilin ki Türkiye'nin yarınlarını belirleyecek önemli bir seçim. Hepimizin vebali, sorumluluğu var. Bu seçimlerde sizlerin desteği ile Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızı 24 Haziran'da cumhurbaşkanı olarak bağrımıza, gönlümüze basacağız."

        "Şimdi dört şirinleri oynuyorlar"

        Ağbal, "Bunlar 24 Haziran seçimlerinde şimdi dört şirinleri oynuyorlar, bize olduklarından farklı gözüküyorlar, özgürlüklerden bahsediyorlar. Özgürlükleri en son ağızlarına alacak olanlar bunlar. Bunlar değil miydi üniversite kapılarından genç kızlarımızı döndüren? Bunlar değil miydi başörtülü olduğu için devlet dairesinde çalışmak isteyen öğretmen kardeşlerimize kapının dışını gösteren? İnancından dolayı işini yapmak isteyen işletmeye, esnafa maliyecileri gönderen bunlar değil miydi? Bunlar kalkmış özgürlüklerden bahsediyorlar. Allah göstermesin 24 Haziran'da yanılıp şaşsak bunlar gelse bunlar o eski Türkiye'yi tekrar hortlatacaklar, tekrar o eski günlere döneceğiz. Siz bakmayın bugün 'özgürlük' diye mavra attıklarına, tekrar eski oyunları, eski numaraları devreye sokacaklar. Birtakım oyunlar üzerinden tekrar başörtülü kız kardeşimizin başörtüsünü gündeme getirecekler. Devlet dairelerinde getirilen bu huzur ortamını tekrar bozacaklar. Bugün başı açık, başı örtülü bir ayrım var mı, konuşuyor muyuz?" şeklinde konuştu.

        Beldede esnaf ziyareti de yapan Ağbal'a Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Arpalı Belde Belediye Başkanı Şadi Terzi, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ve diğer ilgililer eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa