Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini ve zararlı alışkanlıklardan korunmalarını sağlamak amacıyla başlatılan İl Spor Merkezleri uygulaması kayıtları devam ediyor.

        Bayburt Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde on dokuz ayrı dalda profesyonel antrenörler gözetiminde verilen eğitimlerle gençlerin spora yönlendirilip sağlıklı nesiller olarak yetiştirilmesi hedefleniyor. 518 yaş grubu aralığındaki tüm gençlerin yararlanabileceği spor merkezleri uygulamasına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden kayıt yaptırılabiliyor.

        Uygulama kapsamında çim saha, sentetik saha, spor salonu, yüzme havuzu, Kop Dağı Kayak Tesisleri, Demirözü Sentetik Saha ve Spor Salonu, Aydıntepe Sentetik Saha ve Spor Salonu tesisleri 24 saat gençlerin kullanımına sunuluyor.

        Profesyonel antrenörler eşliğinde eğitimi verilecek spor dallarından bazıları ise şu şekilde; bilek güreşi, atletizm, badminton, basketbol, yüzme, voleybol, boks, jimnastik, tenis, güreş, hentbol, taekwondo, masa tenisi, judo, karate, futbol, bilardo ve halk oyunları.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa