Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son günlerde artan şehit haberleri üzerine, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi Yönetim Kurulu’nda görev alan şehit çocukları, hem askerlere moral vermek, hem de moral bulmak için Bıçakçı Jandarma Karakol Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

        Vakıf Başkanı Ömer Dündar Pekacar, “Son günlerde artan şehit haberleri üzerine şehit çocukları olarak hem askerlerimize moral vermek hem de moral bulmak için Bıçakçı Jandarma Karakoluna gittik. Askerlerimizle sohbet ettik, çay içtik ve beraber voleybol oynadık. Daha önce de yine askerlerimizle voleybol oynamış ve yenilmiştik. O maçın rövanşını da almak istedik. Takım olarak çok iyi mücadele edip, çok iyi oynadık, ancak yine yenildik. Vatan savunmasında çok başarılı olan kahraman askerlerimizin voleybolda da başarılı olduklarını görerek her birinin aynı zamanda iyi birer sporcu olduklarını da bir kez daha anlamış olduk. Vatan için can veren şehit çocukları olarak vatan için can vermeye hazır askerlerimizi çok seviyoruz ve şartlar ne olursa olsun her zaman yanlarında olacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa