Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’ın Sason ilçesinde bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, 23 yıl önce terör saldırısında anne ve babasını kaybeden Ergün Tiryaki’yi evinde ziyaret etti.

        Dörtbölük köyüne giden Eğitim BirSen, Genç MemurSen, Diyanet Sen, Güvenlik Korucuları Derneği, Sason Arap Derneği temsilcilerinden oluşan bir grup, terör örgütü PKK tarafından 23 yıl önce annesi, babası ve iki yengesi kaybedilen ve kendisi de 6 aylık olmasına rağmen 7 kurşunla yaralanan Ergün Tiryaki’yi ziyaret etti. STK’ların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergün Çelik, “Terör örgütünün bölgemizde yaptığı bütün katliamlara rağmen halkı sindiremediğini görmek bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır. PKK terör örgütü benim bütün ailemi katlettiği halde, bende hiçbir zaman onlardan korkmadım ve hiçbir zaman onların amaçlarına ulaşacaklarını düşünmedim. Devlet büyüklerimizin ve STK’ların bizleri unutmaması bizleri her zaman cesaretlendirdi. Bu günde bu kutsal Ramazan ayında soframıza konuk olarak bizleri sevindiren ilçedeki STK başkanlarına çok teşekkür ederim” dedi.

        Tiryaki, ailesini ziyarette bulunan ilçedeki STK başkanları, beraberinde götürdükleri Türk bayrağını ve Kuranı kerimi hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa