Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’ın Kozluk ilçesinde menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcının güvenlik korucularının kontrol yaptığı sırada infilak ettirilmesi sonucu bir korucu yaralandı.

        Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bugün 13.45 sıralarında KozlukGümüşörgü yolunda menfez kontrolü yapan güvenlik korucusu timine, YedibölükBölükkonak arasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı ile saldırıda bulunulmuş olup, saldırıda bir güvenlik korucusu hafif bir şekilde yaralanmıştır. Yaralı güvenlik korucusu tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edilmiştir. Olayla ilgili olarak geniş çaplı operasyon başlatılmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, terörle mücadele kapsamında yürütülen tüm faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa