Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179'uncu yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

        İmrak, mesajında, polis teşkilatının kurulduğu tarihten günümüze kadar ülkenin dört bir köşesinde büyük bir özveriyle huzur ve güven ortamının sağlanmasında fedakarlıkla çalıştığını belirtti.

        Polis teşkilatının gece gündüz her koşulda görevini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini ifade eden İmrak, şunları kaydetti:

        "Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası'nı içtenlikle kutluyorum. Görevleri esnasında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyorum. Görevi başında bulunan emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar değerli mensuplarına ailece sağlık ve huzur dolu uzun ömürler diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa