Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da bir ayda düzenlenen operasyonlarda dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 111 şüpheliden 10'u tutuklandı.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir ayda yürütülen çalışmalar kapsamında "Bilişim Sistemlerinin, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle" dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla aranan 111 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

        Gözaltına alınan şüphelilerden 10'unun çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Karşılaşılan olaylar değerlendirildiğinde, banka hesaplarının kötü niyetli kişilere verilmesi suretiyle dolandırıcılık olaylarında kullanıldığı anlaşıldığından, vatandaşlarımızın hesap numaralarını ve banka şifrelerini kimse ile paylaşmamaları, hesaplarını kullandırmamaları gerektiği bilinmelidir."

        Diğer şüphelilerin savcılıktaki işlemlerin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa