Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN'ınSason ilçesinde avlanmak için çıktığı dağdan kayalıklara düşerek ağır yaralanan C.A. (53), Askeri Sikorsky S70 tipi askeri helikopterle ambulansa ulaştırılıp, hastaneye götürüldü.

        Olay, öğleden sonra Sason ilçesi Helkıs Dağı´nda meydana geldi. Avcılık yapmak için dağa çıkan C.A., dengesini kaybedip kayalıklara düşerek ağır yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan C.A. için, bölgeye Diyarbakır Jandarma Hava Grup Komutanlığı´ndan Sikorsky S70 tipi kurtarma helikopteri sevk edildi. Helikopterle alınan C.A., İl Jandarma Komutanlığı´na, buradan da ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürülerek tedaviye alındı. C.A.´nın hastanede tedavisi sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa