Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Batman'da emekli güvenlik korucusu ölü bulundu

        Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Uzundere köyünde bahçesinden ceviz toplamaya giden 56 yaşındaki emekli güvenlik korucusu Abdurrahman Özay silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Vücuduna 6 kurşun isabet ettiği belirlenen Özay'ı öldüren kişi ya da kişilerin bulunmasına çalışılırken, terör ihtimali de araştırılıyor.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Bulut Kutlu'nun haberine göre; Önceki gün Hasankeyf'e bağlı Uzundere köyünde yaşayan 3 çocuk babası emekli güvenlik korucusu Abdurrahman Özay, ceviz toplamak için bahçesine gitti. Uzun süre dönmeyince meraklanan ailesi Özay'ı aramak için köye 1 kilometre mesafedeki bahçeye gitti.

        Özay'ın cesediyle karşılaşan aile üyeleri sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçlerinin incelemesinin ardından Özay'ın cesedi otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başı ve göğsü ile vücudunun çeşitli yerlerine 6 kurşun isabet ettiği belirlenen Özay'ın katil ya da katillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bir oğlu ve kardeşinin de güvenlik korucusu olduğu öğrenilen Özay'ın ölümüyle ilgili terör ihtimalinin de araştırıldığı belirtildi.

        "SİLAH SESLERİ DUYULDU, AVCILAR DİYE DÜŞÜNDÜK"

        Uzundere köyü muhtarı Tutuman, Özay'ın sabah saatlerinde bahçesine gittiğini, öğlen saatlerinde silah sesleri duyulduğunu ancak avcılar olabileceğini düşündüklerini söyledi.

        EMEKLİ KORUCU DERE YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

        Öte yandan önceki akşam Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Armutlu köyü Şat mezrası kırsalında emekli güvenlik korucusu Ramazan Durmaz'ın (50) cesedi dere yatağında bulundu. Hayvanlarını otlatmak çin evden çıkan ve bir daha dönmeyen evli ve 7 çocuk babası Durmaz'ın ilk belirlemelere göre yüksekten düşme sonucu öldüğü belirtildi. Cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa