Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Başkan adayı Ali Fatinoğlu, çalışma grubunun yeni üyelerini tanıttı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübünün mayıs ayında gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda başkan adayı olacağını ilan eden isimlerden Ali Fatinoğlu, göreve gelmesi halinde birlikte çalışacağı ekibinde yer alacak isimleri tanıtmayı sürdürdü.

        Daha önce düzenlediği toplantıda, Ahu Yaşar Aydın, Emir Turgan, Deniz Gün Önen, Gürhan Ozanoğlu, Mustafa Cem Özdemir ve İbrahim Bozan'dan oluşan ilk 6 kişilik çalışma grubunu ilan eden Fatinoğlu'nun bugün tanıtımını yaptığı 6 kişilik ekipte ise Esra Aydın, Pınar Altuğ Tüfekçioğlu, Işıl Şahin, İsmail Remzi Tözün, Arda Nal ve M. Ulvi Altıok yer aldı.

        REKLAM

        Galatasaray'ı içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarmanın planlarını yaptıklarını dile getiren Fatinoğlu, "Bu amaçla bir ihtisas kadrosu oluşturuyoruz. Bu insanlar, alanlarında başarılı, seçilmiş kişiler. Bizimle birlikte bu taşın altına ellerini koydular. Ayrıca, kadın eli değmeyen hiçbir yapı başarılı olamaz. Kadın üyelerimiz de bize güvenerek grubumuzda çalışmayı kabul ettiler." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa