Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın'da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle iftar yaptı.

        Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen iftar programında konuşan Rektör Uzun, üniversitede yapılan yatırımlardan ve bilimsel çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

        Bartın Üniversitesi'nin 20182022 yıllarını kapsayan stratejik planıyla ilgili bilgiler veren Rektör Uzun, "Bartın Üniversitesi olarak öğrenciler, akademik ve idari personelimizle görüşerek stratejik planımızla ilgili ilk adımları attık. Sadece bununla yetinmedik. Üniversitemizde uzun süren çalışmalar ve yapılan toplantılar sonucunda dış paydaşlarımızın da görüşlerini alarak stratejik planımızı tamamladık. Hedefimiz, bölgesini önceleyen bir anlayışla ülkemizin kalkınmasına katkı sunmak ve geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamak" dedi.

        Uzun'dan basına teşekkür

        Üniversitede gerçekleştirilen çalışmaların kamuoyuna aktarılmasında aracılık yapan basın mensuplarına da teşekkür eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun "Üniversitemizi daha iyi yerlere taşımamızda, gece gündüz demeden yürüttüğümüz çalışmaların kamuoyuna aktarılmasında çok değerli basın mensuplarımız her zaman yanımızda oldu. Basın mensubu arkadaşlarımız Bartın Üniversitesi ailesinin bir ferdi olarak, üniversitemize her zaman destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyor ve sürekli kendini yenileyen, geleceğe sağlam adımlarla yürüyen üniversitemize desteklerinin devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

        İftar programı, Rektör Uzun'un basın mensuplarının sorularını cevaplandırmasının ardından son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa