Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Barcelona tribünleri koreografiyle şov yaptı, Messi rekor kırdı! - Futbol Haberleri

        Barcelona-Chelsea maçına Lionel Messi damgası! Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki son maçta Barcelona, 1-1'inrövanşında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'yi konuk etti. Barça, İspanya'da oynadığı son 10 maçta da kaybetmeyen Chelsea'yi 3-0 yenerek toplada 4-1'lik skorla turu atlamayı başardı. Katalan devi maçın henüz başında tur için yeterli olan skoru rahatlıkla bulurken maça Barcelona tribünlerinin koreografisi ve Messi'nin rekoru damga vurdu!

        Barcelona tribünleri "Tanrı Kral'ı korusun" anlamına gelen "God save the King" ifadelerinin veMessi'nin fotoğrafının bulunduğu bir koreografiyle görsel şova imza attı. Arjantinli yıldız da taraftarlarının bujestine golle karşılık verdi!

        REKLAM

        EN ERKEN GOL VE DALYA AYNI MAÇTA!

        Maçın henüz 2. dakikasına girilmişti ki Messi sahneye çıktı. Chelsea ağlarını havalandıranyıldız futboclu, kariyerinin en erken golüne imza attı! Messi'nin gol attığı anlarda kronometreler 125 saniyeyi gösteriyordu! Messi, maçın 63. dakikasında 1 gol daha kaydetti ve Şampiyonlar Ligi'nde attığı gol sayısını 100'e çıkardı!

        TRİBÜNLERDE ÖZGÜRLÜK PANKARTI!

        Öte yandan Barcelona tribünlerinde yer alan diğer bir pankart da dikkatleri çekti. İspanya hükümetinin yasa dışı ilan ettiği ve birçok Katalan politikacının gözaltına alındığı KatalunyaBağımsızlık Referandumu'na gönderme yapan Barcelonalı taraftarlar, "Özgürlük" yazan bir pankartın yanında Katalunya'da sıkça kullanılan sarı kurdele imgesinin bulunduğu ve altında "Bu sadece özgürlükle alakalı" yazan bir pankart daha açtılar.

        Kariyerini Manchester City'de sürdüren ve birçok rekora imza atan Barcelona'nın eski teknik dierktörü Pep Guardiola da İngiltere'de sarı kurdele taktığı için İngiltere Futbol Federasyonu tarafından iki kez cezalandırılmıştı. Katalan Menajer, cezalara karşın kurdelesini takmaya devam ediyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa