Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor Baltok, mobil uygulamayla destek bekliyor - Futbol Haberleri

        Balıkesirspor Kulübü Başkanı Remzi Boncuk ile internet tabanlı iletişim uygulamaları üreten Jubbel firmasının yöneticisi Reşat Mustafa Bulut, kulüp tesislerinde teknoloji sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

        Boncuk, törende yaptığı konuşmada, Balıkesirspor Baltok Mobil Uygulaması'nın hem Android hem de IOS sisteminde çalıştığını belirtti.

        REKLAM

        Böyle bir uygulamayı kendi liglerinde yapan ikinci kulüp olduklarını ifade eden Boncuk, "Bizden önce Ankaragücü yaptı. Akıllı telefonların yaygınlaştığı bu dönemde bu tip uygulamalar taraftar açısından çok iyi oluyor. Takımla ilgili bilgilere anlık olarak ulaşabiliyorsunuz. Bunun bir de maddi yönü var. Uygulama içerisinde taraftarın ya da esnafın küçük küçük rakamlarla reklam verme şansı, fırsatı olacak. Taraftarların ve esnafın bu uygulamaya ilgi göstermesini rica ediyorum." diye konuştu.

        Firma yöneticisi Bulut da uygulamadaki hedeflerinin 6 ay içinde 30 bin kişiye ulaşmak olduğunu belirterek, "Kulüp yönetimi, taraftar ve bizim yaptığımız çalışmalar ile bu hedefimize kısa sürede ulaşacağımızı düşünüyoruz. Esnaf ile yıllık veya sezonluk sponsorluk anlaşması yapacağız. Kulübe ek gelir kaynağı olarak bu uygulamayı hayata geçirmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

        Boncuk ve Bulut, daha sonra telefonlarına indirdikleri uygulama ile basına poz verdi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa