Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Balıkesir Valiliği tarafından il genelinde sürdürülen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) kapsamında; Ayvalık Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ayvalık Belediyesi tarafından yürütülen ‘Kitaptan Kanatlar Projesi çerçevesinde tüm okullarda devam eden okuma etkinliğine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Ciddi’de katıldı.

        Atatürk İlkokulu 3D sınıfının öğrencileriyle buluşan Başkan Ciddi’yi, Okul Müdürü Mustafa Karaman ve sınıf öğretmeni Nalan Gürbüz de yalnız bırakmadı.

        Kitap okuma etkinliği öncesinde, öğrencilerle sohbet eden Ayvalık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Ciddi, öğrencilere; boş zamanlarda kitap okumanın önemine ilişkin anlamlı mesajlar verdi.

        Okuma etkinliğinin ardından Başkan Ciddi, Atatürk İlkokulu Müdürü Mustafa Karaman ile birlikte öğrencilerin eşliğinde sek sek oynamayı da ihmal etmedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa