Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyespor Bilardo Kulübü’nün başarılı sporcusu Savaş Güngör, Belçika’nın Blankenberge şehrinde düzenlenen 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanarak, Burhaniye’yi başarıyla temsil etti.

        1117 Haziran tarihlerinde Belçika'nın Blankenberge şehrinde gerçekleşen 3 Bant Bilardo Dünya Kupası’na, 25 ülkeden 149 sporcu katıldı. Şampiyonada, Burhaniye Belediyespor Bilardo Kulübü’nün başarılı sporcusu Savaş Güngör ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etti. Türkiye’den 8 sporcunun katıldığı şampiyonada, milli sporcumuz Semih Saygıner'den de gümüş madalya geldi.Genç sporcuların başarılarının kendisine büyük gurur yaşattığını söyleyen Belediye Başkanı Necdet Uysal, Savaş Güngör’ün uluslararası arenada Burhaniye’nin ve Türkiye’nin adını duyurarak çok önemli bir iş yaptığını belirterek, başarılarından dolayı kendisini tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa