Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edip fotoğraf çektirmesinden ötürü Almanların hedef tahtasına oturttuğu İlkay Gündoğan, yine örnek bir davranışa imza atarak memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesine engelli taşıma aracı hediye etti.

        Memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde belediyenin engellilere yönelik başlattığı ‘Hayatı paylaşmak için engel yok' projesine destek veren ünlü futbolcunun anne ve babası, şubat ayında İlkay’ın sözünü verdiği engelli taşıma aracını tam donanımlı olarak Dursunbey Belediyesine teslim ettiler. Aracı inceleyen Gündoğan ailesi, aracın teknik özellikleri hakkında bilgi aldı.

        Aracın anahtarını Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teslim eden futbolcunun annesi Ayten Gündoğan, aracın hayırlı hizmetlerde kullanılacağı için çok mutlu olduğunu söyledi. Bahçavan, “Bugün Ayten hanım ve İrfan bey bizlere engellilere yönelik hizmetlerimizde kullanacağımız aracın anahtarını teslim etti. Engelsiz Dursunbey sloganı ile çıktığımız bu projede, ilçemizdeki yaklaşık 1300 engelli vatandaşımız için böyle bir araç düşünmüştük. Bunu kardeşlerimize teklif ettiğimizde bizi kırmadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

        Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Ayten ve İrfan Gündoğan’a plaket ve çiçek takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa