Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayram tatili için Balıkesir'in Erdek ilçesine akın eden binlerce vatandaş, Erdek'in mavi sularında huzur dolu bir tatil geçirdi. İlçedeki çöp görüntüleri ise adını turizm ile duyuran ilçeye yakışmadı.

        Balıkesir'in Erdek ilçesinde bayram tatilini geçiren binlerce vatandaş, en çok fiyatların yüksekliğinden ve çöp yığınlarından şikayet etti. Tertemiz denizde gönüllerinde bir tatil geçiren vatandaşlar, çöp yığınları ile karşılaşınca CHP'li Erdek Belediyesi'ne tepki gösterdi. Bayram tatili nedeniyle Arefe gününden itibaren Erdek’e gelmeye başlayan misafirler, gündüz denize girerek, akşamları da eğlence yerlerinde gönüllerince eğlendiler. 3 Günlük bayram tatilinde dinlenmek için Erdek ve Kapıdağ çevresini tercih eden tatilciler otel ve motelleri doldurdu. Sıcaktan bunalan tatilciler plajları mesken tutarken, bol bol güneşlenip, kendilerini denizin mavi sularına bıraktılar.

        Erdek’e tatile gelen aileler, geceleri bol bol alışveriş yaparak ilçenin ekonomisine katkıda bulundu.

        Genel olarak tatillerinden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, ilçe genelinde biriken çöplerden şikayet etti. Yazın sıcak günleri dolayısı ile pis koku yayan çöp yığınları vatandaşların da tepkisine neden oldu.

        Öte yandan, Erdek'te günlük pansiyonlar 175 ile 200 TL arasında kiralandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa