Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde Ak Parti teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına bağış yapıldı.

        Dursunbey Ak Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve partililer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak amacı ile bir banka şubesi önünde toplandı. Banka önünde toplanan kalabalık partili gurubu banka içine de toplu şekilde girerken, banka hınca hınç doldu. Sıraya giren partililer seçim kampanyasına destek amacı ile bağışta bulundular.

        AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman destek verdik. Şimdi de teşkilat olarak destek olmak amacıyla seçim kampanyasına bağışta bulunduk " dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa