Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Evinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleri bir araya geldi.

        Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in ev sahipliğinde Polis Evinde düzenlenen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleri bir araya geldi. Kur'anı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeğine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan’da katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek yaptığı konuşmada “Öncelikle Ramazan ayınızı tebrik ederim. Dini vecibemizi yerine getirdiğimiz bu müstesna günde böylesine güzide bir gurupla toplulukla iftar yemeği yemenin mutluluğunu bizlere bahşettiğiniz için hepinize şükranlarımı arz ediyorum. Saygılarımızı sunuyorum hayırlı iftarlar diliyorum”dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa