Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuvayi Milliye Meydanı’ndaki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi binası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müspet ve Manevi İlimler Vakfı’na tahsis edilen aşevi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

        Aşevi çalışmalarına birkaç yıldır devam eden ve yardıma muhtaç ailelere günlük düzenli olarak verilen yemek dağıtım hizmeti çerçevesinde çoğunluğu yabancı uyruklu dar gelirli 480 aileye ulaştırılan 3 çeşit yemek ve ekmek dağıtımı sürdürülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir mitingini gerçekleştirmesi nedeniyle Cumhurbaşkanlığı’na bağlı ekipler tarafından miting gününde burada yemek dağıtımına müsaade edilmeyeceğini belirtilmesinin ardından aynı noktaya 100 metre mesafede bir yemek dağıtım noktası oluşturularak dar gelirli ailelerin yemek dağıtımı aksatılmadan gerçekleştirildi. Yine yemek dağıtım alanının günlük temizlik hizmetleri de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenli ve aksatılmadan sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa