Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık eşi ile birlikte kimsesi olmayan ve Kestanelik Kırsal Mahallesi’ndeki evinde yalnız yaşayan yaşlı Gülsüm Pala’yı evinde ziyaret ederek, birlikte iftar açtılar.

        Geçtiğimiz yıl Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı imkanları ile kendisine yeni bir ev inşa edilen ve sıcak bir kış geçiren Gülsüm Pala’ya Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık iftar ziyaretinde bulundu. Birlikte yapılan iftar sonrası Gülsüm Pala memnuniyetini dile getirerek “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin, her derdimizde devletimiz yanımızda, kapımıza kadar gelip ilgileniyor. Allah razı olsun” duasını yaparak kendisini ramazan ayında da yalnız bırakmayan Kaymakam Ekrem Çalık’a teşekkür etti.

        Kaymakam Çalık’ın iftar ziyaretine eşi Zeynep Çalık, Kaymakam Refiği Büşra Uçar, Erdek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sabri Keçici ve eşi Fatma Keçici eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa