Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, Marmara Adası'nda yaşayan ilçenin yaşlılarına başlattığı ramazan ayı ziyaretleri devam ediyor.

        Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yüksel Karakurt ile birlikte mahallede ikamet eden ZiyaHayriye Marangoz çiftini ve Zehra Işık’ı evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını ve sağlık durumlarını kontrol etti. Daima sosyal devlet anlayışı ile hareket ettiklerini ziyaret ettiği ulu çınarlarla paylaşan Kaymakam Tunç “Ömrümüz olduğu sürece yaşlanmak her insanın başına gelecek bir hakikattir. Allah hepimize sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin. Devletimiz yaşlılarımıza her zaman sahip çıkmış, çıkmaya da devam edecektir. Kaymakam olarak sizleri evlerinizde düzenli bir şekilde ziyaret etmeye devam edeceğim. Devletimizin şefkat elini hiçbir zaman vatandaşın üzerinden eksik etmeyeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa